Франсизкуп Ви приветства с добре дошли!


Нашата основна дейност е рециклиране на стартери и алтернатори и тяхната продажба в страната и чужбина.

Разполагаме със собствена производствена база в София, където осъществяваме производствената си дейност.

Търговската дейност на Франсизкуп е организирана в собствени фирмени магазини във всички по-големи градове на страната, а в по-малките градове работим успешно с наши партньори.

Частите, които използваме при рециклирането на целите агрегати също са рециклирани от нас - бендикси, шалтери, статори за стартери и статори за алтернатори, ротори, диодни блокове, четкодържатели, редукторни оси ...

Когато детайлите не подлежат на рециклиране, в стартера или алтернатора се влагат нови изделия ( резервни части ). Тях внасяме директно от водещи производители на доказани марки. Работим само с най-качествена стока, произведена по съвременни технологии в съответствие със световните стандарти за качество. Резервните части за стартери и алтернатори, както и целите агрегати могат и да се закупят във всеки магазин на фирмата.

Внедрената модерна технология и ползването на съвременни машини и оборудване, както и постоянното обновяване на производствената база води до изработката на висококачествени продукти с нашата марка. Фирмата е добре запозната с принципите на автомобилната индустрия и е готова да отговори на предизвикателствата на този динамичен бранш.

Наложен като принцип на работа е строгият контрол на качеството на готовата продукция. Всички рециклирани или произведени детайли, както и целите стартери и алтернатори, преди разпространението им в търговската мрежа се тестват на специализирани за съответното изделие тестери.

 

 

Още...

Гордеем се с нашите клиенти от Германия, Франция, Италия, Гърция, Сърбия, Черна гора, Македония, Молдова и др. Още...

 

Тук ще може да проверите свободните позиции за работа.

За момента няма отворени позиции!

Още...